Selecteer een pagina

TWEE UNIEKE ZONDAGEN

relax & enjoy

Zondag 30 mei en zondag 6 juni. 16.00 tot 20.00 uur op ons terras. Ultiem genieten van een 5 gangen diner inclusief bijpassende wijnen. All-in voor € 90,- p.p.

We hebben plek voor 24 dus reserveer op tijd.

VOLHOUDEN…

geduld is het toverwoord

Achter de schermen zijn we druk bezig… want als het weer mag
zijn we er helemaal klaar voor.

 

Tot die tijd kan je genieten van dining@home en meer.
Kijk hier voor de mogelijkheden 


ONS VERHAAL

Welkom bij Kosie, het culinaire hart van Enschede. Bij ons ben je ‘echt uit eten’ in een intieme ambiance waar alles draait om pure smaken, echte gastvrijheid en ambachtelijke bereiding.

In ons knusse restaurant is plek voor dertig gasten. Zo kunnen wij jullie in een rustige, intieme sfeer de beste service en persoonlijke aandacht bieden.

THUIS GENIETEN VAN KOSIE

dining@home

In ons overzichtelijke bestelmenu kies jij je voor-, hoofd- en nagerecht(en). Wij bereiden alles tot in de puntjes voor en bezorgen het bij je thuis.

Aan de hand van heldere instructies verzorg jij de finishing-touch. Thuis genieten van een heerlijk Kosie gangen-diner met een twist!

SMAAKVOL GENIETEN

wines@home

We hebben een selectie gemaakt uit onze mooie wijncollectie – passend bij ons menu. Uiteraard kun je ook ons vragen om een keuze te maken… laat je verrassen!

APPETIZERS

EXTRA@home

We hebben zoveel lekkers, maar niet alles kan in het menu. Daarom kun je nu ook een paar van onze Kosie Klassiekers bestellen.

NOG LEUKER OM TE GEVEN

GEEF ONS CADEAU!

Wij hebben waardebonnen voor elk gewenst budget, gepersonaliseerd – mooi ingepakt – keuze uit een bedrag of een menu – leuk om te geven, heel leuk om te krijgen! Neem contact op voor de mogelijkheden.