MENU CLOSE
EUROPESE KEUKEN MET EEN TWIST

Proef Eet 2019

Ons favoriete evenement staat voor de deur: Proef Eet 2019 gaat beginnen! Vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september kunnen we weer op een gezellige manier onze (nieuwe?) gasten ontmoeten in onze stand op de Oude Markt bij de Grote Kerk (stand nr.8).

Het leuke van dit evenement is dat iedereen van onze mooie gerechten kan proeven. Op een laagdrempelige manier kunnen we potentiële gasten kennis laten maken met de ‘Kosie-keuken’ en onze trouwe gasten in de watten leggen. Gezelligheid met een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer, precies zoals we dat ook doen aan de Van Lochemstraat 226.

Omdat we een klein restaurant zijn maakt de ProefEet een aardige impact op ons team en keuken. Om er toch voor te zorgen dat we op onze stand dezelfde kwaliteit kunnen bieden als in ons restaurant, hebben we besloten tijdens de Proef Eet heel even geen reserveringen aan te nemen.

Uiteraard zijn we wel aanwezig in ons restaurant om alles voor te bereiden en ons nieuwe septembermenu te perfectioneren. Kortom… vanaf donderdag 5 september staan we weer voor jullie klaar!!!

Graag tot snel. Hopelijk zien we elkaar op Proef Eet 2019!!!

3 Likes