Selecteer een pagina

VOLHOUDEN…

geduld is het toverwoord

Achter de schermen zijn we druk bezig… want als het weer mag
zijn we er helemaal klaar voor.


ONS VERHAAL

Welkom bij Kosie, het culinaire hart van Enschede. Bij ons ben je ‘echt uit eten’ in een intieme ambiance waar alles draait om pure smaken, echte gastvrijheid en ambachtelijke bereiding.

In ons knusse restaurant is plek voor dertig gasten. Zo kunnen wij jullie in een rustige, intieme sfeer de beste service en persoonlijke aandacht bieden.

GEZELLIG THUIS MET KOSIE

dining@home

In ons overzichtelijke bestelmenu kies jij je voor-, hoofd- en nagerecht(en). Wij bereiden alles tot in de puntjes voor en bezorgen het bij je thuis.

Aan de hand van heldere instructies verzorgd jij de finishing-touch. Thuis genieten van een heerlijk Kosie gangen-diner met een twist!

MET Z’N TWEETJES OF MET VRIENDEN

datenight

Met brandende kaarsjes, lekker op de bank. Even écht tijd voor jullie! Goede gesprekken of een gezellig spelletje.

Heerlijk met elkaar genieten van onze ‘datenight box’. Volgestouwd met lekkers uit onze keuken.

SMAAKVOL GENIETEN

wines@home

Speciaal voor de feestdagen hebben we een selectie gemaakt uit onze mooie wijncollectie – passend bij ons menu. Uiteraard kun je ook ons vragen om een keuze te maken… laat je verrassen!

NOG LEUKER OM TE GEVEN

GEEF ONS CADEAU!

Wij hebben waardebonnen voor elk gewenst budget, gepersonaliseerd – mooi ingepakt – keuze uit een bedrag of een menu – leuk om te geven, heel leuk om te krijgen! Neem contact op voor de mogelijkheden.