THUIS GENIETEN VAN JE KERSTDINER

kerstdiner thuis bezorgen

Jouw kerstdiner thuis laten bezorgen kan heel eenvoudig bij Kosie restaurant in Enschede. Direct een kerstdiner bestellen uit ons overzichtelijke bestelmenu en gemakkelijk betalen via een Tikkie.

Jouw kerstdiner bezorgen we tot aan de voordeur in Enschede, Hengelo, Almelo, Losser, Oldenzaal, Boekelo, Haaksbergen en Eibergen. In overleg ook op locaties in Twente die hier nog niet tussen staan.

Onze kerstmenu’s bestaan uit 4, 5 of 6 gangen vol heerlijke gerechten met onze bekende Kosie-twist. Voor de jongsten hebben wij een prachtig kindermenu deze kerst. Met behulp van overzichtelijke instructies is het uiterst eenvoudig om zelf de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Wil je een heerlijk verzorgd kerstdiner, dan ben je bij Kosie aan het juiste adres. Ons restaurant heeft een heerlijk kerstdiner voor thuis samengesteld dat we graag bij je komen bezorgen, zodat je met kerst kunt smullen van een heerlijk diner in plaats van in ons restaurant.

Met de bewezen smaak en de kwaliteit die je van Restaurant Kosie gewend bent, brengen wij het kerstdiner aan je voordeur maar het is ook mogelijk om het af te halen. Een kant-en-klaar kerstdiner bespaart jou een hoop werk en tijd!

Ons kerstdiner voor thuis krijg je overzichtelijk en compleet door ons aangeleverd. Met een eenvoudige uitleg en instructie die we op papier bijvoegen maak je van je kerstdiner thuis een groot succes.

 

Kerstdiner thuis compleet verzorgd

Bestel je kerstdiner voor thuis met ons overzichtelijke bestelformulier

kerstdiner thuis bezorgen

Je kunt eenvoudig ons kerstdiner bestellen voor het aantal gasten dat je kiest. Naast het diner kun je ook nog kiezen uit een aantal smakelijke wijnen die we bij dit kerstdiner aanbevelen. ook hebben we een aantal heerlijke extra’s zoals oesters en friandises. 

Na het doen van je bestelling krijgt je van ons een bevestiging per mail. Voor de betaling van het diner uit ons restaurant sturen we je een tikkie.

Je kerstdiner wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Enschede, Hengelo, Almelo, Losser, Oldenzaal, Boekelo, Haaksbergen en Eibergen.

Je bent met ons kerstdiner thuis uit in eigen huis!  Dat wordt ouderwets genieten!

Veelgestelde vragen over kerstdiner thuis bezorgen

Hebben jullie ook wijn bij het kerstdiner voor thuis

Speciaal voor de feestdagen hebben we een selectie gemaakt uit onze mooie wijncollectie – passend bij ons menu. Uiteraard kun je ook ons vragen om een keuze te maken… laat je verrassen!

Voldoet het kerstdiner aan mijn wensen

Liever geen vlees? Notenallergie? Vegetarisch? Natuurlijk hebben we aan alternatieven gedacht. Eventuele allergieën en dieetwensen kun je in het berichtenveld op de bestelpagina aangeven of neem even telefonisch contact op.

Tot wanneer kan ik het kerstdiner thuis bestellen

Het Kerstdiner kan t/m vrijdag 18 december worden besteld. Wij bezorgen op 24, 25 en 26 December, tussen 12.00 en 16.00 uur. Afhalen kan natuurlijk ook, gezellig!

Wat moet ik doen om het kerstdiner thuis op tafel te krijgen

Het kersdiner is al helemaal door ons voorbereid. Alles wordt overzichtelijk door ons verpakt. Thuis kun je alles nog even gekoeld bewaren en met de bijgeleverde instructies maak je het kerstdiner zelf verder klaar. Met het bijgeleverde stappenplan is dit niet moeilijk hoor.

Is het kerstdiner voor thuis geschikt voor kinderen

Voor de kleintjes hebben we een speciaal Kosiekids menu

Wanneer komen jullie mijn kerstdiner thuis bezorgen

Wij bezorgen op 24, 25 en 26 December, tussen 12.00 en 16.00 uur. Afhalen kan natuurlijk ook, gezellig!

Kan ik mijn kerstdiner voor thuis ook bij jullie afhalen

Het is ook mogelijk om je kerstdiner voor thuis bij ons in het restaurant af te halen. Als afhalen lastig is dan kunnen wij je kerstdiner thuis bezorgen.

Wat kost kost kerstdiner thuis laten bezorgen

Bij Kosie heb je de keuze uit 4, 5 of 6 gangen. Je kunt al vanaf 1 persoon bij ons je kerstdiner bestellen. Het 4 gangendiner kost € 47,50

KERSTDINER BESTELLEN MET HEERLIJKE WIJN

kerstdiner met bijpassende wijn

Naast het kerstdiner kunt u kiezen uit een ruime collectie heerlijke wijnen die perfect passen bij de kerstmenu’s. En vind je een goede bijpassende wijn kiezen lastig? Laat je dan verrassen met onze wijnkeuze voor jou! We hebben zeer smaakvolle rode en witte wijn die perfect passen bij ieder gerecht.

Een zorgeloos kerstdiner, met een heerlijk glas wijn bezorgen wij graag bij je aan huis of op het werk. Bekijk de mogelijkheden en bestel je kerstdiner direct gemakkelijk online!

kersdiner met bijpassende wijn

KERSTDINER THUIS BEGINT MET GEZELLIGHEID

kerstdiner thuis met extra lekkernijen

Om jouw kerstdiner thuis helemaal compleet te maken bieden wij nog veel meer lekkernijen zoals oesters, kaas, friandises, koffie en luxe versgebakken brood. Hiermee maak je het kerstdiner thuis helemaal compleet. Heerlijk even borrelen vooraf met Kosie brood of een oester en na het kerstdiner genieten van een kaasplank of heerlijke huisgemaakte friandises uit de keuken van Kosie. 

En wil je het kerstdiner thuis traditioneel afsluiten met een kop koffie? Dat kan ook! Want via het bestelfomrulier kun je ook de bekende Kosie koffiebonen voor na je kerstdiner bestellen.

Via het overzichtelijke formulier kun je heel eenvoudig je kerstdiner bestellen. Ook betalen gaat heel eenvoudig via een Tikkie.

Ga deze kerst lekker thuis uit eten. Wij bezorgen je een gezellig en zorgeloos kerstdiner. Bekijk snel alle mogelijkheden op het formulier!