Selecteer een pagina
thuis genieten van kosie

KERST@home

Wij hebben voor 2020 een mooi Kerstdiner samengesteld – door ons voorbereid, zelf alleen nog de puntjes op de i met de meegeleverde instructies. Ook aan de kleintjes is gedacht met een KOSIEKIDS menu.

smaakvol genieten

wines@home

Al onze wijnen worden met zorg geselecteerd. Ons wijnassortiment is breed zodat we u kunnen blijven verrassen met niet alledaagse wijnen.

SAMEN OF MET VRIENDEN

DATENIGHT@­home

Een zeer goed gevulde box vol lekkers met de bekende ‘Kosie-Twist’.
Perfect als je een avond wilt chillen met z’n tweetjes of met vrienden.


ONS VERHAAL

Welkom bij Kosie, het culinaire hart van Enschede. Bij ons ben je ‘echt uit eten’ in een intieme ambiance waar alles draait om pure smaken, echte gastvrijheid en ambachtelijke bereiding.

In ons knusse restaurant is plek voor dertig gasten. Zo kunnen wij jullie in een rustige, intieme sfeer de beste service en persoonlijke aandacht bieden.

THUIS GENIETEN VAN KOSIE

kerst@home

Alles is dit jaar anders, we vieren Kerst thuis in kleine kring. We maken het extra knus en gezellig, extra “kosie” dus. Wij hebben voor 2020 een mooi Kerstdiner samengesteld – door ons voorbereid, zelf alleen nog de puntjes op de i met de meegeleverde instructies. Ook aan de kleintjes is gedacht met een KOSIEKIDS menu.

SMAAKVOL GENIETEN

wines@home

Speciaal voor de feestdagen hebben we een selectie gemaakt uit onze mooie wijncollectie – passend bij ons menu. Uiteraard kun je ook ons vragen om een keuze te maken… laat je verrassen!

SAMEN OF MET VRIENDEN

datenight@home

Geen zin in uitgebreid koken, maar wel in een avond genieten? Met z’n tweetjes of gezellig met vrienden… wij introduceren de Datenight Box: een pakket vol met lekkers vanaf twee personen. Laat je verrassen door een selectie van heerlijkheden waar je de hele avond samen van kunt genieten.

APPETIZERS

EXTRA@home

We hebben zoveel lekkers, maar niet alles kan in het menu. Daarom kun je nu ook een paar van onze Kosie Klassiekers bestellen.

NOG LEUKER OM TE GEVEN

GEEF ONS CADEAU!

Wij hebben waardebonnen voor elk gewenst budget, gepersonaliseerd – mooi ingepakt – keuze uit een bedrag of een menu – leuk om te geven, heel leuk om te krijgen! Neem contact op voor de mogelijkheden.