MENU CLOSE
EUROPESE KEUKEN MET EEN TWIST

Blogje van een ander

Je weet dat je op de goede weg bent wanneer de echte liefhebbers je beginnen te vinden. Langzaam maar zeker wordt Kosie ontdekt. Via mond-tot-mond reclame, mooie recensies, terugkerende gasten die weer anderen meenemen, deelnemers aan onze Proeverijen… restaurant Kosie krijgt het voorzichtig wat drukker.

En, wat me hierbij vooral opvalt: mijn gasten zijn oprecht betrokken! Op het terras, bij een goed glas wijn, ontstaan de mooiste gesprekken en krijg ik onbetaalbare adviezen van aansprekende gasten die vaak vanuit hun eigen ervaring spreken. Hoe vaak ik inmiddels niet gehoord heb “hoe kunnen we er nu voor zorgen dat jullie meer gasten krijgen?” of “dit is wat we missen in Enschede, dit moeten we koesteren!”. Ik voel me gezegend met mijn Kosie ambassadeurs 😊

Annemieke Punte is een van deze gasten. Annemieke is liefhebber, kenner, Bourgondiër en – boven alles – een mooi mens die enthousiast over Kosie heeft verteld in haar blog, die je hier kan lezen.

Dank je wel Annemieke, fijn dat we elkaar op deze manier hebben leren kennen.

5 Likes